U Francuskoj s 10 metaka likvidiran Regis Mijatović, čest gost zagrebačkog noćnog života

Foto: Nicematin.com, Google Street View

REGIS MIJATOVIĆ (45) ubijen je u nedjelju navečer pred restoranom Charlot 1er u mjestu Cros-de-Cagnes, koje se nalazi na francuskoj Azurnoj obali, nedaleko od Nice.

Kako javlja lokalni portal Nice-Matin, ubojstvo je naličilo mafijaškoj likvidaciji. Do terase restorana na kojoj se nalazio Mijatović dovezao se motorist kojem je lice sakrivala kaciga, te prema svojoj žrtvi ispalio deset metaka.

Mijatović je ostao na mjestu mrtav. Zajedno s njim u vrijeme pucnjave, koja se dogodila oko 22:15 sati, bile su još dvije osobe. U pucnjavi je ranjen talijanski državljanin koji je bio u Mijatovićevom društvu, a koji se i dalje nalazi u bolnici. S Mijatovićem je u vrijeme pucnjave bio i trgovac iz Nice, koji nije ranjen.



Istraga je u tijeku, a francuski mediji Mijatovića povezuju s kriminalnim podzemljem. Tvrde da je donedavno živio u SAD-u, a nakon što mu je zabranjen povratak u Ameriku nastanio se u Cannesu. Navodno je prije desetak godina služio i zatvorsku kaznu zbog trgovine drogom.

Kako Index neslužbeno doznaje, Mijatović je bio i čest gost zagrebačkog noćnog života. U Hrvatskoj je, kako doznajemo, prijateljevao s Šibenčaninom Denisom Ercegom, nekadašnjim nogometašem i bivšim vlasnikom vodičke Haciende i klubova Gallery i Best u Zagrebu.

 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.