Rusu prijeti doživotni zatvor: Ubio pljačkaše koji su brutalno prijetili njegovoj obitelji

RUSKOM poduzetniku koji je sa kuhinjskim nožem u svojoj kući ubio trojicu razbojnika prijeti doživotni zatvor zbog trostrukog ubojstva.

52-godišnji Gegham Sargsyan je ubio trojicu pljačkaša kada su napali njegovu obitelj i unuka starog sedam mjeseci držali "na nišanu". U subotu je četvero naoružanih muškaraca upalo u Sargsyanov dom u ruskoj regiji Tula kada je cijela njegova obitelj u dnevnoj sobi gledala televiziju.

"Tukli su bebu staru sedam mjeseci"

"Bacili su se na nas i počeli tuči bebu. Bebu staru sedam mjeseci! Držali su pištolj uperen u njegovu sljepoočnicu. Tukli su i sedmogodišnju djevojčicu te dvojicu trogodišnjih dječaka. Bilo je stravično", kazala je Sargsyanova snaha. Razbojnici su prijetili da će sve ubiti te su tražili novac i druge vrijedne stvari.

Napad je trajao oko pola sata tijekom kojeg su pljačkaši sa žena strgali sav zlatni nakit te mlatili sve članove obitelji. Life News piše da su razbojnici bili naoružani pištoljima i palicama za baseball. Nakon što im je dao sav nakit i novac, Sargsyan im je rekao da nema više ništa za dati, no oni nisu prihvaćali "ne" kao odgovor.

"Gurnuli su mi pištolj u usta"

"Tražili su još novca. Imali su nož i pištolj. Gurnuli su mi pištolj u usta", rekao je Sargsyan koji se nekako uspio osloboditi te doći do kuhinje gdje je zgrabio nož. "Jedan od napadača me pratio, no nije me cijelog vidio. Ubo sam ga u trbuh", rekao je Sargsyan te dodao kako je drugoga ubo u glavu.

"Najvažnije je bilo što sam srušio onoga koji je držao pištolj, ostalo je bilo lako", rekao je biznismen koji se naučio "služiti" kuhinjskim nožem u vojsci i godinama kao lovac. Troje napadača je umrlo prije nego su stigli liječnici. Četvrti je ozlijeđen uspio pobjeći iz kuće. Četvorka je otprije bila poznata policiji.

Prijeti mu doživotni zatvor

Sargsyana su nakon napada optužili za višestruko ubojstvo, jer policija smatra kako je, iako u samoobrani, pretjerano koristio silu. Ako ga osude za trostruko ubojstvo, prijeti mu doživotna kazna zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.