Prvi Poduzetnički kamp u Dalmaciji: U Solinu poduzetnicima pomažu realizirati ideje

Foto: HR Foto (Perić Tonči)

S POČETKOM u 14 sati u solinskom Domu kulture Zvonimir počinje prvi Poduzetnički kamp na dalmatinskom području.

"Pozivamo sve koje zanima poduzetništvo, samozapošljavanje, otvaranje novih tvrtki i obrta, financiranje iz nepovratnih sredstava kao i subvencionirane kreditne linije, te marketing i prodaja da se priključe našem prvom Poduzetničkom kampu u Dalmaciji", rekla je iz organizacije Ivana Ninčević.

Cilj Poduzetničkog kampa Solin je omogućiti pomoć pri realizaciji poslovne ideje kao i povlačenju nepovratnih sredstava i planiranju financiranja za trenutne, ali i buduće poduzetnike.

"Bitno je napomenuti da je prvi dan kampa ulaz slobodan, te da su nam predavači iz cijele Hrvatske. Napominjemo da je tu i Tehnološki park iz Varaždina, ujedno i najjači park u Hrvatskoj, te gospođa Žana Gusić predstavnica splitskog područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i docentica dr. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu. Smatram da je važno naglasiti naše predavače i da definitivno dođete na naš prvi Poduzetnički kamp u Dalmaciji i da zajedno pokrenemo poduzetničku klimu na našem području", poručila je Ninčević.

Više informacija potražite na internetskoj stranici ljetnaskola.eu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.