Prevario baku prodavši joj pronađeni "zlatni lančić"

Foto: epSos.de/Flickr

HRVATSKA državljanka, starosti 70 godina oštećena je za 1600 kuna nakon što ju je nepoznati muškarac prevario prodavši joj "pronađeni zlatni lančić". Vremešna žena je 15. svibnja u Cambierijevoj ulici u Rijeci na tlu uočila "zlatni lančić", da bi se istovremenu pojavio i nepoznati muškarac kojem je za spomenuti lančić na prijevaru dala novac. Nakon što je utvrdila kako je prevarena događaj je prijavila policiji.

PU primorsko-goranska u priopćenju ponovno savjetuje građane da ne nasjedaju na opisane ili slične prijevare već da robu kupuju isključivo na za to uobičajenim mjestima te provjere kvalitetu i ispravnost onoga što kupuju. Pri tom treba znati da se samo nekvalitetna, neoriginalna i roba sumnjivog porijekla može prodavati po znatno nižim cijenama od uobičajenih.

Ukoliko dođe do prijevare policiji će znatno pomoći upamtite li izgled osobe (boju kose i očiju, visinu, stas, eventualne ožiljke, madeže i sl.), karakteristike vozila (marku, boju, registracijsku oznaku i drugo) i druge korisne informacije, savjetuje policija. 

U slučaju prijevare ili sumnje na prijevaru odmah izvijestite policiju na broj 192.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.