Policija i danas u Rakovici: Utvrđuju se sve okolnosti jučerašnje višesatne drame, pucnjave i samoubojstva

Foto: Robert Fajt/Cropix

POLICIJA je danas u Rakovici nastavila s obavljanjem očevida koji bi trebao rasvijetliti okolnosti velike tragedije u obiteljskoj kući Špoljarićevih. Podsjetimo, višesatna drama okončana je nakon što je 36-godišnji Pavo Špoljarić pronađen mrtav u svom domu. Nakon neuspjelih pregovora s policijom i specijalcima, oduzeo si je život.

PU karlovačka jučer je u ranim poslijepodnevnim satima zaprimila dojavu 37-godišnjaka iz Rakovice o obiteljskom nasilju u obiteljskoj kući u Rakovici. Dolaskom policije, njegov 36-godišnji brat se zatvorio u obiteljsku kuću zajedno s jednim članom obitelji, sestrom, te odbio kontakt s policijskim službenicima, a u nekoliko navrata čuli su se pucnjevi iz vatrenog oružja.

Nakon pokušaja pregovaranja i ulaska policije u kuću u večernjim satima, 36-godišnjak je pronađen mrtav. Kako su izvijestili iz PU karlovačke, utvrđeno je da se radi o samoubojstvu.

"U konkretnom događaju angažiran je dovoljan broj policijskih službenika, a policija nije uporabila sredstva prisile, te se nastavlja s kriminalističkim istraživanjem u cilju rasvjetljavanja drugih okolnosti ovog događaja", izvijestili su iz policije.

Još jučer su nam u PU karlovačkoj potvrdili da je policija razgovarala s bratom pomahnitalog Pave, na kojeg je Pavo pucao pa ga je ovaj i prijavio za obiteljsko nasilje, ali s motivima i konkretnim razlozima ne žele zasad izlaziti u javnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.