Novi trag u slučaju nestanka Madeleine McCann: Policija traži skupinu britanskih čistača apartmana!

Fotorobot devetogodišnje Madeleine: Metropolitan Police

ISTRAŽITELJI koji rade na slučaju nestanka Madeleine McCann pokušavaju pronaći skupinu britanskih čistača koji su u vrijeme nestanka male Britanke radili u Portugalu, u ljetovalištu Praia da Luz. Madeleine je, podsjetimo, nestala 2007. godine.

Britanski mediji prenose kako se kod vlasnika ljetovališta policija već četiri puta raspitivala o skupini od šest do osam britanskih čistača i čistačica koji su radili na čišćenju apartmana u ljetovalištu. Ovo je prvi put da se tijekom višegodišnje istrage javno spominje tu skupinu. Zanimljivo je kako je skupina čistača koristila bijeli kombi, kakvog su svjedoci spominjali da su ga vidjeli u vrijeme nestanka malene Madeleine.

Iz policije su tek kratko poručili kako ispituju sve tragove i saznanja koji bi mogla dovesti do pronalaska nestale djevojčice.

Madeleine je nestala 3. svibnja 2007. godine. Od njenog nestanka policija je zaprimila brojne dojave o tome da je djevojčica viđena na raznim lokacijama diljem svijeta, ali se dosadašnja potraga za njom pokazala bezuspješnom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.