Milijan Brkić udario po Latinu na Twitteru: Pratio sam Vaš novinarski rad. Ne ponovilo se nikad više

Foto: FAH

GLAVNI tajnik HDZ-a Milijan Brkić danas se putem Twittera upustio u diskusiju s Denisom Latinom. Nakon što je Latin objavio sliku sebe u Bileći s minobacačem, Brkić je Latina priupitao je li znanje o minobacačima koje je stekao u Bleći iskoristio u Domovinskom ratu.

Latin mu je na upit odgovorio protupitanjem, tražeći od Brkića da se sam izjasni o tome je li sudjelovao u Domovinskom ratu. Nakon toga dvojac je razmijenio još nekoliko "verbalnih udaraca".

No prepiska nije stala na tome. Nakon što je Latin ispravio Brkića i napisao kako se na slici ne radi o minobacaču 120mm, već od 80mm, Brkić mu je odgovorio kako mu je "tek sada krivo što Latinovo znanje iz Bileće nije iskorišteno u Domovinskom ratu".

"Ja sam bio 'prašinar' i vucarao FAL 7,62", napisao je Brkić. Na to mu je Latin kazao kako će "možda još biti prilike" te kako će se "javiti vrhovnoj zapovjednici".

"Nemojte, opet će ići sirotinja", replicirao je Milijan Brkić, na što mu je Latin rekao kako "slabo razumije materiju nastanka hrvatske države". Brkić je na to reagirao udarivši po Latinovom novinarskom opusu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.