Mašini roditelji i Zaklada Sierra odlučili pomoći Eni Šarac podmirenjem duga za liječenje u iznosu od 60.000 kuna

Foto: Facebook

NAKON što se doznalo kako obitelj mlade Osječanke Ene Šarac do 15. rujna ove godine mora belgijskoj bolnici platiti preostali dug od 7.727 eura zbog troškova liječenja inače im prijeti ovrha, roditelji malene Maše Lučić, također teško bolesne djevojčice, te Zaklada Sierra, odlučili su pomoći Eni Šarac podmirenjem duga za liječenje u iznosu od 60.000 kuna.

"Jutros smo saznali iz medija kako je Eni potrebno podmiriti preostale troškove liječenja, da se izbjegne ovrha. Kako smo teške trenutke prolazili sa Mašom, a hrvatski građani su nam omogućili da Maša ode na neophodnu operaciju u Ameriku, osjećamo iznimnu potrebu pomoći i drugoj djeci koja su u potrebi. Iako još nismo dobili račun iz bolnice za Mašinu operaciju te ne znamo koliko će nam sredstava još biti potrebno za Mašino daljnje liječenje i ne možemo pomoći svima, odlučili smo jednim dijelom sredstava pomoći dvoje, troje bolesne djece. Ena je prva i zaista smo sretni što možemo pomoći. A ako pak bude nedostajalo za Mašu tu je naš Hrabri Medo koji će ponovno pokrenuti akciju", izjavile su Vlatka Lučić, Mašina majka i Višnja Vranešić, upraviteljica Zaklade Sierra.

"Inače, Maši je bolje, a pravi rezultati bit će vidljivi za mjesec, dva. Preostaje nam još puno svakodnevnih terapija te riješiti preostali problem, a to je epilepsija. Sljedeći mjesec će se u jednoj njemačkoj klinici donijeti odluka o tome mora li Maša na još jedan zahvat, kojim bi se kontrolirali njeni epileptični napadaji", dodaje se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.