Hloverka upala u redakciju Hrvatske uživo, galamila na kolege i optužila ih za mobbing!



HLOVERKA NOVAK SRZIĆ upala je u redakciju Hrvatske uživo na Prisavlju kako bi se verbalno obračunala s neistomišljenicima koji su potpisali dopis HND-a pri HRT-u, kojim se traži da se Novak Srzić ukloni s ekrana.

HND: Nakon optužnice DORH-a krajnje je vrijeme da maknete Hloverku Novak Srzić s ekrana!

Ovu informaciju za Index potvrdila je Sanja Mikleušević Pavić, novinarka i urednica na HRT-u, kao i članica HND-a pri HRT-u.

"Ušla je u redakciju i počela se derati na ljude, vezano za pismo koje smo uputili javnosti. Iako je tamo bilo još kolega, njen ispad bio je usmjeren prema Maji Sever i meni", izjavila je za Index Mikleušević Pavić.

"U nekim drugim okolnostima bi ovo sve možda moglo ostati interno, ali njeno ponašanje je prešlo svaku mjeru. Novak Srzić je zadnja koja bi nekom mogla dijeliti bilo kakve lekcije", kaže Mikleušević Pavić.

Zbog "mobbinga" planira tužiti HND pri HRT-u

Novak Srzić je, naime, optužila HND-ov ogranak pri HRT-u da nad njom provodi mobbing. "Možda iz njene perspektive to izgleda kao mobbing, umjesto kao ukazivanje na nešto što bi na svim uljuđenim javnim servisima bilo normalno, na temeljne odrednice naše profesije, a to su vjerodostojnost, odgovornost, etika i profesionalizam", kaže Mikleušević Pavić.


Novak Srzić najavila je, ističe Mikleušević Pavić, i podizanje sudskih tužbi protiv kolega koje nad njom provode "mobbing". Mikleušević Pavić tvrdi da jedva čeka to suđenje. "S obzirom da se radi o pitanju koje se očito ne može riješiti unutar kuće, nadam se da će ga konačno riješiti nadležni organi", zaključuje Mikleušević Pavić.

Hloverka: Pitajte Sanju Mikleušević zašto mi je prijetila

"Nemam nikakav komentar", jedino je što je u razgovoru za Index kazala Hloverka Novak Srzić. Nakon objave ovog teksta, Novak Srzić ipak nas je nazvala jer ima, kako kaže, nešto za dodati: "Pitajte Sanju Mikleušević što ju je to tako pogodilo da me nakon sat i pol zvala i prijetila mi se".

Kada smo Novak Srzić u utorak upitali da komentira sadržaj pisma koje je medijima poslao HND-ov ogranak pri HRT-u, Novak Srzić je kazala da su to sve laži i da se njeno ime ne spominje ni u kakvom utuživom kontekstu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.