Hitler je imao sina s francuskom tinejdžerkom? Uskoro izlazi knjiga s novim dokazima

FRANCUSKI časopis Le Point svojim je nedavno objavljenim člankom ponovno aktualizirao nevjerojatnu priču Francuza koji je još davne 1979. godine u javnost izašao s tvrdnjama da mu je otac, kojeg nikada nije upoznao, bio zloglasni Adolf Hitler, prenosi Now Public.

Jean Marie Loret preminuo je 1985. u dobi od 67 godina, za vrijeme Drugog svjetskog rata borio se protiv nacističkih snaga, a na vidjelo su navodno došli i novi neosporivi dokazi koji potvrđuju njegove navode.

U školi ga maltretirali jer mu je otac bio njemački vojnik

On je svom pariškom odvjetniku Francoisu Gibaultu prije 33 godine rekao "Ja sam Hitlerov sin". Hitler je bio vojnik u Bavarskoj rezervnoj pješačkoj postrojbi, a dok je služio u francuskoj regiji Picardy dobio je četverodnevni odmor koji je odlučio provesti u malom gradiću Fourne-in-Weppe, u blizini Lillea. Tamo je 1917. upoznao Charlotte Lobjole s kojom je započeo kratkotrajnu vezu, koja je rezultirala s Jean Marievim rođenjem.

Iako je znao kako mu je otac njemački vojnik, zbog čega su ga i u školi poprilično maltretirali, Loret nije znao identitet svog oca, unatoč činjenici da je Hitler njegovoj majci redovno slao pisma.

Sina dala na posvajanje, priznala je tko mu je otac tek par tjedana prije svoje smrti

Charlotte Lobjoe bila je tinejdžerka, a svog je sina jedinca tridesetih godina dala na posvajanje u bogatu obitelj Loret. U nevjerojatnom preokretu, Hitlerov je navodni sin 1939. krenuo u borbu protiv nacista braneći svoju domovinu prije nego što je Francuska 1940. godine okupirana, a čak je pristupio i francuskom Pokretu otpora.


Svoju je tajnu sinu priznala tek u ranim pedesetima, nekoliko tjedana prije nego je umrla. Kada je saznao očevo ime Loret je rekao da je, kako ne bi pao u depresiju zbog šokantnog otkrića koje ga je zgrozilo neprekidno radio, nikada nije išao na odmor, te nije imao hobije. u 20 godina pokušavao je zaboraviti čiji je sin, a u razdoblju od dva desetljeća čak niti jednom nije otišao ni u kino.

Obojica imali istu krvnu grupu i sličan rukopis

Prema Le Pointu dokazi koje je Lorent prikupio tokom sedamdesetih potvrđuju tvrdnje Francuza, a istraživanje koje je provelo Sveučilište u Heidelbergu pokazuju kako su nekadašnji nacistički vođa i okupator i Loret imali istu krvnu grupu, a druga studija ukazala je kako su oba muškarca imala sličan rukopis.

Glasine da je Hitler bio Loretov otac počele su kružiti prije tridesetak godina, a sam Loret otvorio se i o tome 1981. napisao knjigu "Ime tvoga oca je Hitler" koja će se uskoro ponovno objaviti, a u novo izdanje uključit će se i najnoviji dolazi koji potvrđuju Loretove tvrdnje.

Hitler nikada službeno nije priznao da je imao sina ili kći, no jedno od sjećanja na njega ono je o tome kako je pričao o svojoj ljubavi prema djeci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.