Ferdelji potpredsjednika drži za riječ: Nadamo se da će Čačić odstupiti, ako se ne dogodi zaokret

PREDSJEDNIK CROMA-e i nesuđeni pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Vladimir Ferdelji rekao je da su u Hrvatskoj gospodarski trendovi loši, ali i da očekuju završetak trećeg kvartala kada je Vlada obećala zaokret.

"Trendovi su loši, no očekujemo završetak trećeg kvartala kada je Vlada obećala zaokret, a ukoliko do njega ne dođe tražit ćemo ozbiljnu i realnu odgovornost", kazao je Ferdelji koji smatra prihvatljivim da se tek nakon trećeg kvartala mogu očekivati zaokreti, kao što je to najavio potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, piše HRT.

"Nadamo se da će ispuniti ono što je obećao, a to je da će odstupiti ako se ne budu vidjeli počeci izlaska iz krize", kazao je Ferdelji i dodao da se nada da će se država prestati ponašati kao da je najveći poduzetnik. "Trebaju prihvatiti svoju ulogu stvaranja najpovoljnijih okvira za privatno poduzetništvo koje treba biti nositelj razvoja Hrvatske", kazao je Ferdelji.

Ferdelji je smijenjen sa funkcije pomoćnika ministra prometa odmah na početku mandata Vlade zato što je prije toga izjavio da Vlada nema hrabrosti krenuti s važnim promjenama u više sfera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.