Dobre vijesti nakon prve kontrole: Doktor Frim zadovoljan je rezultatima operacije i oporavkom Maše Lučić

Foto: Facebook

MALA Maša Lučić, koja boluje od Arnold Chiari malformacije prvog stupnja i epilepsije, imala je u četvrtak prvu kontrolu nakon operacije koja je njoj i njenim roditeljima donijela dobre vijesti, javili su iz zaklade Sierra.

Stručnjak za epilepsiju dr. David Frim zadovoljan je rezultatima operacije i Mašinim oporavkom. Za dva tjedna Mašica će ponovno na snimanje radi nove terapije za epilepsiju, dok bi sljedeća kontrola trebala biti nakon magneta za tri mjeseca.

Maša će u SAD-u boraviti još samo dva tjedna, dok će snimanje obaviti u Zagrebu nakon čega će rezultate poslati dr. Frimu. Ako onda bude sve uredu Maša će na kontrolu trebati tek za godinu dana. Doktor smatra kako uz redovitu terapiju u bližoj budućnosti ne bi trebalo biti dodatnih operacija.

"Jedva čekamo vratiti se doma i zagrliti se sa svojim bližnjima. Nakon što se u kolovozu Mašica malo odmori te proslavi svoj peti rođendan, spremni smo za novi početak. I nadamo se da će nam se čim prije život polako početi vraćati u normalu", kazala je mama Vlatka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.