Braća otmičara iz Clevelanda: Ariel je obični monstrum, neka trune u zatvoru do kraja života!

Screenshot: CNN

BRAĆA Ariela Castra, otmičara iz Clevelanda koji je deset godina u kući zatočene držao tri djevojke, više ga ne smatraju dijelom svoje obitelji. Čak štoviše, u ekskluzivnom intervjuu CNN-u izjavili su da je on monstrum koji bi trebao trunuti u zatvoru do kraja života. Podsjetimo, Onil i Pedro Castro uhićeni su zajedno s Arielom, no pušteni su nakon što je utvrđeno da nisu povezani s otmicama i mučenjem Amande Berry, Gine DeJesus i Michelle Knight.

"Nisam imao ništa s otmicama i nije mi jasno kako je moj brat tolike godine uspio skrivati tako veliku tajnu", kaže za CNN 54-godišnji Pedro Castro. Pedro i Onil, koji su od uhićenja primili nekoliko prijetnji smrću, odlučili su se na intervju jer su "željeli svijetu pokazati da nisu znali za otmice i da ni na koji način nisu bili povezani s njima.

Otkrili su i kako su im bacali kamenje kroz prozore i slali prijeteće poruke putem interneta. Dodaju i da im je drago da su djevojke konačno slobodne, no boje se da će ljudi zauvijek vjerovati da su igrali ulogu u njihovim tragičnim sudbinama.

Onil je ispričao kako se a bratom Arielom vidio na nekoliko trenutaka dok su sva trojica braće bili u pritvoru. "Tada mi je rekao - Onil, nikada me više nećeš vidjeti. Volim te, brate. Toliko mi je žao, ti nisi znao ništa o ovome, uistinu mi je žao". Braća su također ispričala kako im Ariel nije dopustio da ulaze u njegovu kuću u posljednjih deset godina, već ih je pustio samo u kuhinju.

"Nisam često išao kod njega, a kada i jesam, dopustio mi je samo da uđem u kuhinju. Najčešće smo boravili u kuhinji jer je tamo držao alkohol. Poveo bi me u kuhinju i natočio mi čašu pića i to bi bilo to", kaže Onil. Pedro je, pak, ispričao kako je u bratovoj kući u nekoliko navrata čuo "zvukove u pozadini", ali nije razaznao o čemu se radi jer je Ariel uvijek puštao glasnu glazbu na radiju kada bi mu braća došla u posjet. "Nešto je uvijek moralo biti uključeno u kuhinji, bio to radio ili televizija", kazao je Pedro, koji tada to nije smatrao neuobičajenim.





 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.