Zvijezda od 110 milijuna eura poslala poruku Stanišiću: Što se s tobom događa?

Foto: EPA

BAYER Leverkusen je u pretposljednjem, 33. kolu Bundeslige pregazio Bochum u gostima s 5:0 i došao do 50. uzastopne utakmice bez poraza. U tih 50 utakmica Leverkusen je zabio čak 141 gol. Hrvatski reprezentativni branič Josip Stanišić (24) bio je strijelac u 86. minuti, dok je u 93. minuti asistirao Alejandru Grimaldu. Snimku obje akcije pogledajte OVDJE.

Stanišić je tako u 35 utakmica za Leverkusen ove sezone upisao četiri gola i šest asistencija i odigrao je veliku ulogu u nevjerojatnom nizu svoje momčadi. Prije tri tjedna je u Dortmundu u sedmoj minuti nadoknade zabio za 1:1 i spasio Leverkusen poraza od Borussije, a u četvrtak je također u 97. minuti zabio za 2:2 protiv Rome u uzvratnoj utakmici polufinala Europa lige.

Wirtz: Što se s tobom događa?

Stanišić je u fantastičnoj formi u završnici sezone, a tome koliko sudjeluje u pogocima, iako je branič, čudi se i najveća zvijezda Bayera. Florian Wirtz (21) je ofenzivni veznjak i reprezentativac Njemačke koji prema Transfermarktu vrijedi 110 milijuna eura i kojeg žele najveći klubovi.

Na Instagramu je podijelio Stanišićevu fotografiju i uz nju napisao: "Što se s tobom događa?" Naravno, Wirtz je impresioniran Stanišićem, koji mu je odgovorio: "Učio sam od najboljih." Stanišić misli upravo na Wirtza, koji je ove sezone u 46 nastupa zabio 18 i asistirao za 19 pogodaka.

Stanišić je na posudbi u Leverkusenu

Hrvatski reprezentativac je ljetos došao u Leverkusen na posudbu iz Bayerna u kojem je bio višak. Leverkusen ga je posudio bez odštete, ali nema opciju otkupa njegova ugovora isto kao što Bayern nije imao opciju vratiti ga s posudbe tijekom sezone. Njemački mediji pisali su da bi Leverkusen želio kupiti Stanišića od Bayerna, ali da ga Bavarci imaju u planovima za sljedeću sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.