Još jedan engleski igrač napustio reprezentaciju. Ne zna se hoće li se vraćati

Foto: EPA-EFE

DRUGI dan nokaut-faze Svjetskog prvenstva u Kataru sudarit će se viceprvaci Europe i prvaci Afrike, Englezi i Senegalci. Englezi su kroz grupnu fazu prošli neporaženi, a ako uspiju biti bolji od Senegalaca, za polufinale će igrati protiv aktualnih svjetskih prvaka Francuza.

Uoči same utakmice sa Senegalom, na službenom Twitter profilu engleske reprezentacije objavljeno je kako je krilni napadač Chelseaja Raheem Sterling, koji je u grupi zabio gol i asistirao protiv Irana, napustio kamp reprezentacije zbog obiteljskih razloga.

Sterling je, prema pisanju engleskih medija, već u avionu kojim se vraća na Otok i nije poznato hoće li se vratiti. Ovakvih slučajeva u engleskom taboru zadnjih dana ima sve više. Najprije se saznalo da je Luke Shaw igrao protiv Irana iako je neposredno prije dobio vijest o smrti bake, a reprezentaciju je napustio i Ben White.

Polivalentni branič Arsenala je napustio kamp reprezentacije četiri dana prije Sterlinga i vratio se u Englesku, također iz osobnih razloga. Engleski nogometni savez objavio je kako ne očekuje da će se White vratiti u Katar tijekom turnira.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.