liga prvaka

Zvezdin tragičar u suzama nakon šokantnog autogola. Suigrači ga tješili dok je plakao

Foto: Epa

CRVENA ZVEZDA je nakon velike drame na prepunoj Marakani odigrala 2:2 s Maccabi Haifom u uzvratnoj utakmici play-offa za ulazak u skupine LP-a te s ukupnih 5:4 ispala iz Lige prvaka. Svoj put će nastaviti u Europa ligi. 

Podsjetimo, prva utakmica završila je 3:2 pobjedom Maccabija u Izraelu. Dva gola za izraelsku momčad zabio je Frantzdy Pierrot, a treći je dodao Tjaronn Chery. Strijelci za Crvenu zvezdu bili su Aleksandar Pešić i Guelor Kanga. Jedan od njih zabio je i u današnjoj utakmici.

Najteže je bilo Milanu Pavkovu, tragičaru koji je u 90. minuti neoprezno reagirao u svom kaznenom prostoru i zabio autogol, prevarivši svog vratara Milana Borjana.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO AUTOGOLA PAVKOVA

Po završetku utakmice, Pavkov se potpuno slomio, i to na travnjaku. Plakao je na sredini terena, dok su ga suigrači i članovi stožera bez uspjeha pokušali utješiti. Navijači Zvezde su ga pozdravili aplauzom, ali ni to nije utješilo Pavkova.

Kapetan Crvene zvezde Milan Borjan najviše je nakon drame govorio o prijatelju Pavkovu i odbio je bilo kakvu ideju da je Pavkov tragičar.

"Kakav tragičar? Milan Pavkov nam je donio mnogo sreće, onaj tko ga osuđuje nije pravi zvezdaš. Pavkov je to pokazao puno puta i donio nam mnogo radosti, tko god osuđuje ove igrače, nije pravi zvezdaš", rekao je Borjan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.