Zoran Mamić: Naći ću nekog da prijavljuje igrače Hajduka i Rijeke za psovanje i j...... majke sucima!

Foto: Hina 

ZORAN MAMIĆ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog slučaja Soudani nazvao je novinara Sportskih novosti i najavio, kako najavljuju, osvetničku misiju. Dinamov napadač suspendiran je za derbi s Hajdukom nakon prijave igrača iz četvrte lige i navijača Rijeke zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Lokomotive koje je propustio sankcionirati sudac Pejin. Odlukom disciplinskog suca Saše Pavličića, Soudani je naknadno dobio utakmicu zabrane, a to je poderalo živce bivšem treneru Dinama i gazdinu bratu Zoranu Mamiću.

"Ne znam vodim li se još kao član Hrvatskog nogometnog saveza... Ali nema veze, od danas imam posebnu misiju. Imam mnogo poznanika i prijatelja u hrvatskom nogometu, pronaći ću nekog nogometaša u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih za 'j...nje matere' sucima, psovanje...", uključio se Zoran, trener Al Alina, u borbu za naslov prvaka Hrvatske. 

"Recimo, kazat ću svom izabraniku da pripazi na Vešovića koji gotovo na svakoj utakmici spominje majku sucu, na Ristovskog koji to isto radi... Pa da vidimo kako će to sve izgledati. Od danas će stizati mnogo prijava, vidjet ćete", pojasnio je i dodao da gotovo na svakoj utakmici ima nesportskog ponašanja koje se nekad sankcionira, a nekad ne. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.