LIGA PRVAKA

Zinčenkova žena: Pep je kriv što je City ispao iz LP-a. Kakva mu je ono taktika?

Screenshot

VLADA SEDAN, televizijska hostesa i supruga Oleksandra Zinčenka, igrača Manchester Cityja, kritizirala je Josepa Guardiolu zbog još jednog preranog ispadanja Cityja iz Lige prvaka. Ove godine u četvrtfinalu porazom 3:1 protiv Lyona.

Zinčenko je u Guardiolinoj nemilosti nakon što je početkom prošlog mjeseca skrivio poraz u Premiershipu od Southamptona pa je tako i protiv Lyona bio neiskorištena zamjena. 

U vlogu svoje žene na YouTubeu Zinčenko je rekao kako je Guardiolina taktika s tri stopera protiv Lyona bila potpuno pogrešna: "Protiv momčadi koja se u prvom poluvremenu branila sa svim igračima mi smo igrali s čak tri stopera i dva veznjaka koji su se po loptu spuštali do obrane i smo tako bili s čak pet igrača manje. Zato što su nam sva tri stopera statična i nisu mogli voditi igru."

Zinčenko je otkrio i da Guardiola nakon utakmice nije uopće došao u svlačionicu: "A i da je došao, što bi nam mogao reći kada je sve bilo jasno."

Sedan je bila još kritičnija prema Guardioli od svog supruga: "Ovaj poraz je isključivo Guardiolina krivnja jer se u ključnom trenutku odlučio za eksperimentalnu taktiku. To je užas. Nemam pravo kritizirati, ali čemu igranje s tri stopera?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.