Zimski mercato: Toni najveća zvijezda, Jorgensen nakon 13 godina napustio Serie A

PRELAZAK Luce Tonija iz Bayerna u Romu, koji je bio objelodanjen još krajem prosinca, ostao je do kraja prijelaznog roka u Italiji najveća priča.

Toni je već odigrao tri utakmice za Romu i postigao dva pogotka, ali je i zadobio ozljedu koljena zbog koje će pauzirati oko mjesec dana.

Evo i nekoliko kratkih vijesti što se tiče završne faze prijelaznog roka:

Giuseppe Biava, branič Genoe, otišao je na posudbu do kraja sezone u Lazio. Rimski klub mogao bi na kraju sezone otkupiti njegov ugovor.

Livorno i Palermo zamijenili su vratare. Rubinho se pridružio Livornu, a u suprotnom pravcu krenuo je Francesco Benussi.

Branič Rodrigo Digao, član Milana, u kojem je do ove sezone, prije prelaska u madridski Real, igrao njegov slavni brat Kaka, otišao je na posudbu u redove drugoligaša Crotonea, javlja agencija ANSA.

La Gazzetta dello Sport, pak, piše da je vezni 34-godišnji danski nogometaš Martin Jørgensen napustio Fiorentinu i otputovao u svoju domovinu kako bi se priključio Aarhusu, klubu u kojem je igrao do 1997. godine, kada je započeo svoju dugotrajnu talijansku avanturu. Od 1997. do 2004. godine bio je član Udinesea, a tada je navukao ljubičasti dres Fiorentine. S ''violama'' mu je bilo preostalo šest mjeseci ugovora.

Podsjećamo, Inter je Mancinija poslao na posudbu u redove gradskog rivala Milana do kraja ove sezone. Postoji mogućnost da će Milan po završetku sezone trajno otkupiti prava na Mancinijev ugovor.

Mancini je u Inter stigao iz Rome 2008. godine, ali je ove sezone u svim natjecanjima odigrao samo 7 utakmica za momčad portugalskog trenera Josea Mourinha, koja je, pak, iz Parme dovela veznog kenijskog nogometaša Marigu Wanyamu, te s njime potpisala ugovor do 2014. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.