Zaštitar nije prepoznao najboljeg na svijetu: Oh, a Vi ste igrač?

Foto: Screenshot

RONNIE O'SULLIVAN, najbolji igrač snookera na svijetu i vjerojatno njegovo najprepoznatljivije lice, našao se u neugodnoj situaciji pred parkiralištem Alexandra Palacea, u kojoj je trebao odigrati prvi meč Mastersa. Zaštitar zadužen za propuštanje vozila prema parkirnim mjestima nije ga prepoznao.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RAZGOVOR O'SULLIVANA I ZAŠTITARA

O'Sullivan je pred parkiralište stigao samo pet minuta prije početka meča koji je igrao s Dingom Junhuijem, kada je imao susret sa zaštitarom. Njegovo ime nije se nalazilo na popisu onih koje je trebao pustiti da potraže parkirno mjesto. 

Neočekivani razgovor

"Koje bi ime trebalo biti na popisu?" upitao je zaštitar.

"Ronnie O'Sullivan. Igram danas od 13 sati", odgovorio je O'Sullivan pa dočekao pitanje: "Oh, a Vi ste igrač?" "Da. Biste li me pustili da uđem?" odgovorio je sedmerostruki prvak svijeta i sedmerostruki osvajač Mastersa.

"Ne mogu ući ako mog imena nema na popisu?" pitao je zatim O'Sullivan, a nakon što mu je zaštitar rekao da će mu dati propusnicu, dodao: "Jeste li sigurni? Igram za pet minuta. Kaznit će me, izgubit ću. Onda će me moja gospođa mrziti i cijeli će svijet skončati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.