INDEX SA SP-A U NJEMAČKOJ

Zadnje vijesti iz Njemačke: Červar napravio još jednu promjenu uoči Brazila

Foto: Getty Images / Guliver Image

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom OVDJE

LINO ČERVAR napravio je još jednu promjenu uoči prve utakmice druge faze Svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

Hrvatska danas od 18 sati u Kölnu igra protiv Brazila, a u momčadi neće biti Krešimira Kozine, kojeg je izbornik zamijenio i pozvao Ivana Sliškovića.

>>> Červar otpisao Jaganjca! Hrvatska s debitantom u drugi krug

Kozina je bio dio hrvatske reprezentacije u prvom krugu SP-a. U pobjedi nad Makedonijom (31:22) zabio je jedan, a protiv Bahreina (32:20) postigao je tri pogotka. Međutim, nije imao puno prostora na mjestu pivota pored Željka Muse i Marina Šipića, koji igraju sjajno. Musa je glavni u obrani, dok se Šipić pokazao odličnim u napadu, a tu je i mladi Kristian Bećiri koji se nedavno također priključio ekipi.

S druge strane, Červaru je potreban lijevi vanjski te je odluka pala na Sliškovića. On je čak 18 mjeseci bio izvan terena zbog mononukleoze. U pitanju je sjajan šuter i sigurno će donijeti Hrvatskoj opciju više u napadu protiv Brazila, Njemačke i Francuske u borbi za plasman u veliko polufinale.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.