Wenger vjerojatno ostao bez naslova, a onda se naklonio svom "krvniku"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ARSENAL je imao krasnu priliku pobjedom nad nikad lošijim Unitedom doći na samo dva boda od vodećeg Leicestera, no Van Gaalova momčad je slavila s 3:2, a kako stvari stoje Topnici i nakon 12 godina posta ni ove sezone neće do naslova.
 
> Golijadu na Old Traffordu obilježio Marcus Rashford: United udaljio Arsenal od naslova
 
Glavni krivac za poraz Topnika bio je sjajni tinejdžer Marcus Rashford, koji je u svom debiju u Premiershipu odigrao herojski i s dva gola i jednim asistom uništio nadu Arsenea Wengera da nakon cijele vječnosti dođe do naslova.
 
''Premda su na travnjaku imali De Geu, Matu, Memphisa Depaya, igrače koji vrijede desetke milijuna eura, oduševio me mlađahni Rashford. Nevjerojatan je. Tajming pri kretanju mu je savršen, kao i količina nogometne inteligencije. Čudesno je odigrao danas'', odmah je rekao Francuz, a onda se okrenuo k svojoj momčadi.
 

 
''Nemam im što zamjeriti. Trudili su se, željeli su pobjedu, no suviše lako smo primali golove. To nas je na kraju koštalo poraza. Ništa, ne smijemo potonuti. Već u srijedu nas čeka Swansea i moramo ostati pozitivni. Tempo je paklen i moramo zadržati dobru atmosferu. Cilj nam je da se vratimo još jači'',zaključio je Francuz.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.