LIGA PRVAKA

Wenger o potezu koji je pogurao Liverpool u Ligi prvaka: U ovom slučaju to je varanje

Foto: EPA/Screnshot

INTER je pobijedio 1:0 kod Liverpoola u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Ipak, ta mu pobjeda nije bila dovoljna za prolazak u četvrtfinale jer je Liverpool u prvoj utakmici u Milanu pobijedio 2:0. Pogodak za Inter na Anfieldu zabio je Lautaro Martinez u 62. minuti.

Činilo se da je Inter blizu povratka, no u 63. minuti isključen mu je napadač Alexis Sanchez. Čileanac je neoprezno startao na Liverpoolovog veznjaka Fabinha i od suca Lahoza dobio isključenje. Tada su Interove šanse da ostvari senzaciju znatno opale.

Wenger: Fabinho je varao

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU

Legendarni francuski trener Arsene Wenger smatra da je Fabinho u toj situaciji odradio posao: "Tanka je linija između toga da varaš ljude ili budeš pametan. Fabinho je u ovom slučaju varao. Bilo je tu kontakta i ne možete reći da nije u potpunosti folirao. Da je ustao brže, reakcija suca bi bila drugačija. Kada je sudac dao crveni karton Sanchezu, ustao je odmah bez problema. Alexis je prvo udario loptu i nije imao namjeru povrijediti Fabinha. Fabinho je to iskoristio i dosta dobro odglumio, a kad je Alexis dobio crveni, ustao je kao da se ništa nije dogodilo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.