Vucin sin otišao igrati u Alaves

Foto: @Alaves

VILIBALD Vuco (21) uskoro bi mogao postati poznatiji od oca Siniše. Mladi nogometaš Rudeša nije se vratio s priprema iz Španjolske, već je ostao igrati za B momčad Alavesa, kluba koji usko surađuje sa zagrebačkim prvoligašem.

Vuco je ove sezone upisao 13 nastupa za Rudeš, a na pripremama je zapeo za oko Španjolcima i do daljnjega će karijeru razvijati u četvrtoj španjolskoj ligi.

Vilibald je nogomet počeo igrati u Dalmatincu pa u Hajduku, a kad se obitelj preselila u Zagreb igrao je za Dragovoljac (za koji je tata napisao himnu) i Stupnik prije nego što je otišao u Rudeš. Iako je otac Siniša, poznat i kao Vasilije Mitu ili Admiral Koljač, izgradio uspješnu karijeru u glazbi, Vilibald je krenuo drugim putem.

"Volim ja muziku, znam svirati bubnjeve, ali nogomet mi je uvijek bio na prvom mjestu. Presudio je Ronaldinho, koji je obilježio moje odrastanje i tata me morao upisati na nogomet", rekao je Vilibald.

"Mali igra nogomet, ima svoju karijeru, cijeli život radi i trenira. Zaslužio je uspjeh, sve mu se vraća. Polako, ali sigurno napreduje", komentirao je nedavno Siniša sinovu karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.