EUROPA LIGA

Villarrealov golman: Krajnji rezultat protiv Dinama je manji nego što je trebao biti

Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters

VILLARREALOV vratar Geronimo Rulli zaustavio je sve Dinamove pokušaje u četvrtak pa je španjolska momčad slavila pobjedu 1:0 protiv hrvatskog prvaka u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europa lige. Dan nakon slavlja Rulli je govorio o velikoj pobjedi svog tima, ali i pozivao na oprez pred uzvrat u četvrtak.

''Više ti nitko ništa ne poklanja pa smo znali što trebamo napraviti u Zagrebu. Od prve minute smo tražili pobjedu i jako smo ozbiljno odigrali utakmicu'', rekao je 28-godišnji Argentinac u obraćanju medijima.

''Dinamu smo malo toga prepuštali a generirali puno toga pa je možda krajnji rezultat manji nego što je trebao biti. U svakom slučaju, ostvarili smo veliku pobjedu uz odličan dojam'', dodao je golman kojeg trener Unai Emery postavlja među vratnice u europskim utakmicama, dok prednost u prvenstvu ima Sergio Asenjo.

Sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva u subotu će igrati prvenstvenu utakmicu s Osasunom, a onda će u četvrtak na svom Stadionu keramike ugostiti Dinamo.

''Sada već razmišljamo o nedjeljnoj utakmici, ali imajući na umu da idući tjedan igramo uzvratni susret s Dinamom. Rezultat iz prve utakmice je dobar no nije i konačan. Ne možemo se opustiti'', zaključio je Rulli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.