VIDEO Zmija od dva metra na stadionu na kojem su prošlog ljeta igrali Real i Manchester United

Foto: Screenshot YouTube

''MAKEDONCI ulažu i njihov način rada može nam biti škola. U Hrvatskoj nemamo ni pristojan gradski nogometni stadion, a kamoli nešto više. Valjda nećete reći da je ono na čemu igra Dinamo ozbiljan stadion? Poljud traži ozbiljnu rekonstrukciju, Rujevica je zamišljena kao trening kompleks, a ne kao ozbiljan stadion. Jedino Pula ima korektan stadion, u nešto skromnijim gabaritima, naravno. Ako nam je takvo stanje u nogometu koji je najpopularniji sport, što onda možemo očekivati od rukometa? Tužno je to. Znate li gdje će Real i Manchester United igrati utakmicu Europskog superkupa sad u kolovozu? U Skoplju koji ima daleko najmoderniji stadion na Balkanu. Glavno da se mi s njima sprdamo i da su oni za nas politički nestabilna zemlja.''
 
Ovo je dio intervjua s Linom Červarom koji smo obavili u lipnju prošle godine. U međuvremenu je Skoplje doista ugostilo Real i United. Na stadionu Filip Drugi prošlog su ljeta igrali Modrić, Ronaldo, Pogba i ostale planetarno popularne zvijezde svjetskog nogometa.
 

Međutim, niti godinu dana kasnije, na istom stadionu, tijekom jučerašnje utakmice makedonskog prvenstva između gradskih rivala Vardara i Skoplja, na dio tribina rezerviran za supruge i djevojke igrača uvukla se zmija od dva metra.
 
Nakon što je locirana, zaštitari su je vilama izbacili izvan stadiona na obližnju travu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.