VIDEO Španjolci: Xavi nije pozdravio svoju zvijezdu. S njom je gotovo

Foto: Screenshot

BARCELONA je u utakmici 27. kola španjolskog prvenstva gostovala kod posljednje momčadi lige Elchea te iskoristila to za uvjerljivu pobjedu 4:0 i bijeg na, čini se, nedostižnih 15 bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Real Madrid. Do kraja sezone još je dvanaest kola. Među strijelce u La Ligi se prvi put od listopada prošle godine i nakon 14 uzastopnih utakmica upisao i Ansu Fati koji je dao treći zgoditak na utakmici. 

Ipak, u španjolskim medijima glavna tema je odnos između njega i trenera Xavija koji je, čini se, bespovratno narušen. Mlada zvijezda je blizu odlaska iz Blaugrane, a na internetu je osvanula snimka nakon koje se te špekulacije čine izglednijima. Naime, više medija je pisalo nakon susreta kako Xavi nije pozdravio Fatija kad je izlazio iz igre. Mnogi su špekulirali kako je riječ o tome da ga Xavi jednostavno nije vidio, ali snimka to demantira.

Xavi je vidio Fatija. Igrač ga je gledao i čekao neku riječ od svog trenera, ali nije ju dočekao. Bio je to jedini igrač kojeg Xavi nije pozdravio nakon što je izašao iz igre. Dvadesetogodišnjak ima ugovor do lipnja 2027. s Barcelonom, ali čini se kako bi mogao otići već ovog ljeta.

@francalatayud9 Confiais en Ansu? 🔵🔴 #FCBarcelona #BarçaOnTikTok #FCB #Barça #CampNou #Futbol #TikTokFootballAcademy #crzgf #xyzbca ♬ Inspiring Emotional Piano - Metrow Ar

Xavija prozvao Fatijev otac

Prošli tjedan u medije je izašla vijest da je Bori Fati, Ansuov otac, prozvao Xavija. "Zašto Ansu ne igra? To je dobro pitanje, ali pitajte Xavija. Ja nemam odgovor, a on ga vjerojatno ima. Možda smatra da je Ansu loš defenzivno. To je njegovo pravo, ali ja sam ljut. Kao otac sam ljut jer mi sin igra premalo", rekao je.

"Zvao sam čelnike Barcelone i rekao im da zaslužujemo puno više. Pa mi pričamo o Barceloninoj desetki! Muči me ovo što se događa. Da igrač koji je projekt kluba dobiva minutu, dvije, tri... Ne tražim da bude starter, ali ako on ne može više igrati, tko može?!" dodao je.

Otkrio je i da Ansu ne želi napustiti Barcelonu. "Prije dvije godine smo u klub došli s ponudama, a oni nisu ni htjeli čuti. Ansu ne želi otići. Njemu je najbitnije da je u Barceloni, a meni je najbitnije da igra. Real? Ansu to ne bi prihvatio, ali ja nikad neću ružno pričati o Realu jer nikad ne znate što budućnost nosi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.