VIDEO Prije desetak dana potpisao je ugovor života s Unitedom. Sad je na štakama

Screenshot: X

FRANCUSKI 18-godišnji stoper Leny Yoro 18. lipnja postao je igrač Manchester Uniteda. Stigao je u United iz francuskog prvoligaša Lillea, a potpisao je ugovor na pet godina. Nagađa se da vrijednost transfera iznosi oko 60 milijuna eura s uključenim bonusima. No stvari su za mladog Francuza krenule loše na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama.

United je u pripremnoj utakmici u Inglewoodu izgubio od Arsenala 2:1, a Yoro je zbog ozljede izašao iz igre u 33. minuti. U jednom je trenutku zastao i zatražio liječniku pomoć te rekao da ne može nastaviti dalje. Danas je pak snimljen na štakama, što možete vidjeti ispod. Ozlijeđena mu je lijeva noga i zasad nije poznato koliko dugo će izbivati.

"Moramo čekati više od 24 sata. Tada ćemo, nadam se, znati više. Bili smo jako oprezni, posebno s Yorom. Odradio je samo 50 posto treninga i vrlo je razočaravajuće što je morao izaći zbog ozljede. Budimo pozitivni i vidjet ćemo što će biti", rekao je Unitedov trener Erik ten Hag nakon utakmice s Arsenalom.

Real je također želio Yora

Yoro je nastupio i u prvoj pripremnoj utakmici mančesterskog kluba, koji je tada s 2:0 pobijedio Glasgow Rangerse. Mladi francuski branič, za kojeg se borio i Real Madrid, bio je nova zvijezda Lillea prošle sezone.

Odradio je 44 utakmice u svim natjecanjima te je s Lilleom osvojio četvrto mjesto u Lige 1. Postigao je i tri pogotka, od kojih je jedan zabio Rijeci u pobjedi 2:1 u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Dosad nije debitirao za A reprezentaciju Francuske, već igra za njezine mlađe selekcije te je skupio 13 nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.