VIDEO Potrgala se velika zvijezda NBA-a. Bogdanović nije igrao, zamjena briljirala

Foto: Profimedia

CHARLOTTE Hornetsi, NBA franšiza čiji je vlasnik Michael Jordan, jedna je od najslabijih momčadi lige ove sezone. Ipak, noćas su ostvarili i petu pobjedu u nizu kada su kod kuće bili bolji od Detroit Pistonsa sa 117:106. Za goste nije igrao Bojan Bogdanović, koji ima problema s Ahilovom tetivom te nije ni putovao s momčadi na utakmicu.

Ipak, pobjeda Hornetsa ostat će u sjeni gadne ozljede njihove najveće zvijezde, razigravača LaMela Balla. Prilikom jednog driblinga desno stopalo mu nije proklizalo parketom na željeni način te je osjetio snažan pritisak i bol na njemu. Treneru je odmah rekao kako je čuo da je nešto puklo, a Hornetsi su nakon susreta potvrdili da se radi o frakturi desnog zgloba koja bi ga s terena mogla udaljiti nekoliko tjedana.

Sjajna utakmica Bogdanovićeve zamjene

Najbolji igrač u pobjedničkoj momčadi bio je Terry Rozier s 22 poena te po tri skoka i asistencije, dok je kod Pistonsa neočekivano briljirao Hamidou Diallo, koji je igrao puno više nego inače baš zbog Bogdanovićeve ozljede. Pogodio je deset od 15 šuteva te susret okončao s 23 poena, tri skoka te dvije asistencije.

Od ostalih utakmica najzanimljiviji je domaći poraz Philadelphia 76ersa. Nije im pomogla činjenica da je MVP kandidat Joel Embiid zabio 27 poena i ugrabio 12 skokova. Heat je imao pet dvocifrenih igrača, a predvodio ih je Jimmy Butler, koji je jednu asistenciju ostao kratak za triple-double (23 p, 11 s, 9 a).

Rezultati:

Charlotte Hornets - Detroit Pistons 117:106

Philadelphia 76ers - Miami Heat 99:101

New York Knicks - Boston Celtics 109:94

New Orleans Pelicans - Orlando Magic 93:101

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.