Jon Jones

VIDEO Pogledajte kako je izgledalo uhićenje Jona Jonesa, vikao je: Ubijte me!

Foto: Youtube Screenshot

JEDAN od najboljih UFC-ovih boraca svih vremena Jon Jones uhićen je u rujnu prošle godine u Las Vegasu, nakon što je primljen u UFC-ovu Kuću slavnih. Jones je uhićen jer je navodno zlostavljao svoju zaručnicu, a objavljena je i snimka njegovog uhićenja. Jones je te noći vikao na policajce da ga ozlijede i ubiju, a jednom je, i to dosta snažno, udario glavom u njihov automobil.

Bježao od policije

Kako su tad pisali strani mediji, Jones je odsjeo u luksuznom hotelu sa zaručnicom Jessie Moses, s kojom ima tri kćeri. Moses je navela kako se već nalazila u krevetu kada je Jones stigao u sobu. Iako na prvu nije bio agresivan, uskoro ju je naglo povukao za kosu.

Policija je primijetila krv na bradi i glavi njegove žene, a ona je onda priznala kako ju je udario kada je ponovo odlazio iz sobe. Kada je otišla do recepcije, zaštitar je primijetio krv na njenom licu te je pozvao policiju. Kada je stigla, Jones je već pobjegao, ali ga je nedaleko od hotela uhitila druga patrola. Moses je odbila dati službenu izjavu. 

Jonesu u dosjeu već stoji da je vozio pod utjecajem opijata i udario trudnicu. Nekoliko puta je zbog pozitivnih doping-testova morao propustiti borbe, a optužen je i za fizički napad u jednom striptiz-klubu prije dvije i pol godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.