Neville poludio na novinara na press-konferenciji: "Pokaži malo je*enog poštovanja!"

Foto: Screenshot

INTER MIAMI izgubio je prekjučer kod kuće od Orlando Cityja 3:1 i tako upisao osmi poraz u prvih 13 kola nove sezone MLS-a. Momčad Phila Nevillea dobila je prvih pet utakmica na početku sezone, ali je onda pala u formi i nakon nove tri uzastopne pobjede je izgubila dva kola zaredom te pala na 21. mjesto na tablici.

Bivši nogometaš Manchester Uniteda koji vodi Beckhamov klub od 2021. godine na press-konferenciji nakon poraza od Orlanda je izgubio živce. Novinar mu je postavio pitanje, a Neville mu je odgovorio da on uvijek traži neke negativnosti, nakon čega mu je novinar upao u riječ. Trener je izgubio živce.

"Mogu li završiti što sam počeo govoriti ili ćete me nastaviti prekidati? Ja ne prekidam vaša pitanja pa nemojte ni vi mene. Pokažite malo jebenog poštovanja", rekao je Neville te se odmah ispričao zbog psovki.

Krenuo je odgovarati na pitanje, ali je onda shvatio da ga je zaboravio pa je zamolio novinara da ponovi pitanje te je onda odgovorio. Inače, Inter Miami se spominje u kontekstu dolaska Lionela Messija, ali čini se da će Argentinac karijeru ipak nastaviti negdje na Bliskom istoku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.