PLES SA ZVIJEZDAMA

VIDEO NBA igrač poznat po frizuri Barta Simpsona rasturio na Plesu sa zvijezdama

Foto: screenshot Twitter, AP Photo/Tony Dejak

IMAN SHUMPERT igrao je 11 sezona u NBA ligi i osvojio naslov prvaka 2016. s LeBronom Jamesom i Cleveland Cavaliersima. Danas mu je 31 godina i nema košarkaškog angažmana, ali zato rastura u Plesu sa zvijezdama.

Ovaj 196 cm visoki bek u američkoj je verziji ovog šoua sinoć nastupio s partnericom Daniellom na temu Večer horrora, a njihova je točka bila posvećena filmu Us redatelja Jordana Peelea.

Dvojac je oduševio žiri, od kojeg je dobio maksimalnih 40 bodova, a oduševio je i Shumpertova bivšeg suigrača LeBrona, koji je na Twitteru podijelio snimku nastupa.

Shumpert je bio 17. izbor drafta 2011. godine, a u karijeri je nakon New Yorka i Clevelanda kratko igrao za Sacramento, Houston i Brooklyn Netse, za koje je prošle sezone nastupio samo dvaput. 

Iz Cavsa je otišao trejdom u Sacramento u veljači 2018., tijekom Jamesove posljednje sezone u Clevelandu, a u tri i pol sezone nakon toga sakupio je samo 77 nastupa za tri momčadi.

U karijeri je imao prosjek od 7.2 koša u 461 utakmici, ali bio je poznatiji kao kvalitetan defenzivac, a najviše po neuobičajenoj frizuri nalik na onu Barta Simpsona, koju je neko vrijeme nosio.

Od veljače ove godine i posljednjeg rastanka s Netsima nema košarkaškog angažmana, pa iako nije službeno objavio umirovljenje, čini se da se pronašao i vrlo dobro snašao u drugoj djelatnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.