NBA

VIDEO Mogu li zvijezde NBA prvaka pomaknuti sumo hrvača?

Foto: screenshot Twitter

NBA PRVACI Golden State Warriorsi u Japanu su započeli pripreme za novu NBA sezonu i u prvoj utakmici pobijedili Washington Wizardse 96:87. Najveće zvijezde odigrale su samo po 15-ak minuta pa je najbolji igrač Warriorsa bio oporavljeni James Wiseman s 20 poena i devet skokova.

Nitko osim njega u Warriorsima nije postigao dvoznamenkasti broj poena, a Stephen Curry zaustavio se na šest za 13 minuta na parketu. Prvo ime Wizardsa bio je domaći miljenik Rui Hachimura s 13 poena. Još jednu utakmicu u Japanu ove dvije momčadi odigrat će u nedjelju.

Okušali se protiv sumo hrvača

Dolazak u Japan igračima NBA prvaka bio je i prilika za stjecanje novih iskustava, kao što je pokušaj hrvanja s jednim od tamošnjih sumo hrvača koji je posjetio njihov trening. Na snimkama se vidi kako ga Curry bezuspješno pokušava pomaknuti s mjesta, a ovaj bez problema odolijeva iako je na parketu samo u čarapama.

Nakon Curryja u istoj se igri okušao i drugi Splash Brother, pa iako se naoko i više trudio od suigrača, nije uspio pomaknuti japansku stijenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.