Video - Miše: Rijetko koja momčad u Europi može zabiti 4 gola u 14 minuta poput Dinama

ANTE MIŠE tvrdi da se nije puno toga promijenilo u dvije (ne)prospavane noći od osječkog poraza koji je Hajduk vratio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Splitski strateg dio je opravdanja potražio i u izostanku Gabrića i Ibričića.

"Nisam puno promijenio u glavi poslije dvije noći. Prvo poluvrijeme bilo je solidno, korektno, no nismo zabili pogotke i dogodila nam se ista stvar kao u Vinkovcima. U drugom poluvremenu smo dobili gol iz jedne neopasne situacije, iz prekida, gotovo s centra. To je bila jedna greška naše obrane. Nismo se vratili nakon tog gola, jednostavno nismo dobro igrali. Nismo bili agresivni, a to je i rezultat izostanka dva najbolja igrača Drage Gabrića i Senijada Ibričića."

"Tek sada počinje prvenstvo"

Bili su ponovno u zaostatku za Dinamom, a prema Miši tek sada počinje ona prava trka za naslov prvaka.

"Tek sada za nas počinje prvenstvena utrka. Išli smo na pobjedu bez obzira na to što netko misli. Imali smo svoje šanse koje nažalost nismo iskoristili. Obrana je bila standardno dobra, no ne može se očekivati da će nula biti dovoljna za pobjedu. Treba nešto i zabiti", rekao je Miše dodavši:

"Motiv će biti velik već u sljedećoj utakmici. Igrači jedva čekaju sljedeću utakmicu i da se može odigrati sutra, mi bi tako htjeli. To je dovoljan podatak."

"Prednost je još uvijek kod Hajduka"

Splićane u Osijeku nije krasio prepoznatljiv borbeni duh i požrtvovnost koji su im do sada bili zaštitni znak. Miše smatra da se to u budućnosti ne bi smjelo događati, a i dalje je uvjeren da je Hajduk u prednosti jer se posljednji veliki derbi igra u Splitu.

"Razgovarao sam sa svim igračima i svi shvaćaju da sa strašću i nabojem koji smo imali nam nitko ne može ništa. Oni znaju što im je činiti do kraja prvenstva. Prvenstvo će biti zanimljivo do samog kraja. Prednost Hajduka je ta što u zadnjem kolu igramo s Dinamom u Splitu."

Miše ne planira raditi drastične promjene u momčadi uoči sljedećeg kola i Cibalije. Kaže da je poraz sasvim normalna stvar i da od nje ne treba raditi tragediju.

"Formaciju neću mijenjati sigurno. Princip Hajduka je uvijek isti, svaku utakmicu moramo dobiti. Da smo dobili u Osijeku bilo bi isto i sljedeću utakmicu. Pritisak se osjeća stalno. No, stožer igrači i svi dobro reagiraju na taj pritisak. Poraz je sastavni dio igre i ne shvaćam ga tragično. Jedva čekamo sljedeću utakmicu s Cibalijom da speremo ovaj neuspjeh."

"Dinamu čestitke"

Na koncu nije propustio čestitati Modrima na šokantnoj pobjedi u Vinkovcima.

"Čestitam Dinamu na pobjedi. Malo koja momčad u Hrvatskoj, pa i u Europi može dati četiri gola u samo četrnaest minuta."

M.P.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.