NASCAR

VIDEO Iz jurećeg auta u plamenu pokušao iskočiti kroz prozor pa se zabio u zid

Screenshot: Twitter

ZVIJEZDA američkog NASCAR-a Jordan Anderson helikopterom je prevezen u bolnicu s opeklinama drugog stupnja nakon što se tijekom utrke Camping World Truck Series u Talladegi gorućim automobilom zabio u zaštitnu ogradu i izletio kroz prozor.

Anderson je držao četvrto mjesto kad se njegov kamionet zapalio, a vatra je zahvatila i kabinu. Vozač se iz jurećeg automobila u plamenu pokušao izvući kroz prozor, pa je vozilo bez kontrole vrludalo po stazi punoj jurećih automobila i na kraju se zabilo u ogradu od guma. Anderson je do tada uspio taman dovoljno izviriti kroz prozor da ga sudar ne prignječi, nego izbaci iz kamioneta.

Vozač je sletio na zaštitni zid od guma, a zatim se srušio iza automobila na stazu. Pomoć je ubrzo stigla te je helikopterom prevezen u bolnicu u obližnjem Birminghamu u američkoj Alabami. Nasreću, prošao je bez ozbiljnih posljedica i javio se iz bolnice na društvenim mrežama.

"Završio sam s opeklinama drugog stupnja na vratu, licu, desnoj ruci, šakama i oba koljena. Već navečer me puštaju kući i liječnici kažu da će sve zacijeliti za nekoliko tjedana", napisao je Anderson, zahvalio svima na potpori i rekao da mu je to bio najstrašniji trenutak trkačke karijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.