Pogledajte kako su izabranici Thierryja Henryja u drami srušili U-21 BiH na Grbavici

Foto: Armin Durgut /PIXSELL

MLADA reprezentacija Bosne i Hercegovine nije mogla do senzacije u trećem kolu skupine H kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo. Na sarajevskoj Grbavici izabranici Igora Jankovića su rezultatom 2:1 poraženi od Francuza koje s klupe vodi legendarni Thierry Henry.

Domaćini su došli do senzacionalnog vodstva preko Admira Bistrića, nekoć najboljeg strijelca juniorskog HNL-a koji je početkom godine iz Rijeke prešao u ljubljansku Olimpiju. Napadač koji na reprezentativnoj razini igra za Zmajeve, a na klupskoj za Zmajčeke, zabio je u 28. minuti nakon brze kontre.

Francuzi završili s desetoricom

Vodstvo Bosne i Hercegovine trajalo je samo četiri minute, kada je rezultat poravnao Rayan Cherki, ofenzivac Lyona i jedan od najboljih playmakera Ligue 1. Činilo se kako će BiH uzeti veliki bod, ali napadač Rennesa Arnaud Kalimuendo je u drugoj minuti sudačke nadoknade sjajnu akciju Francuza okrunio pobjedničkim golom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL FRANCUZA ZA POBJEDU

Do kraja utakmice Desire Doué zaradio je isključenje drugim žutim kartonom, ali nije bilo dovoljno vremena da domaćini iskoriste brojčanu prednost. Francuska je na početku kvalifikacija stopostotna, a BiH je i dalje bez bodova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.