VIDEO Charles Barkley čitao imena MVP kandidata. Antetokounmpo i Jokić ga namučili

Screenshot: YouTube (NBA on TNT)

NBA LIGA objavila je po tri finalista za svaku od sedam individualnih nagrada koje se dodjeljuju na temelju učinka u regularnoj sezoni. Čast da pročita imena kandidata imala je ekipa iz poznate emisije Inside the NBA, koju čine umirovljeni košarkaši Shaquille O'Neal, Kenny Smith i Charles Barkley te voditelj Ernie Johnson.

Barkley Antetokounmpa pročitao kao "Antekumpa", a Jokića kao "Jokika"

Na Barkleyja je došao red da pročita kandidate za MVP nagradu, za koju se ove sezone bore Nikola Jokić, Giannis Antetokounmpo i Joel Embiid. Legenda NBA lige pritom je imala velikih problema. "Giannis iz Bucksa", započeo je Barkley, na što ga je ostatak ekipe pitao: "Kako se on preziva?"

"Antekumpo...", nesigurno je odgovorio Barkley pa nastavio čitati. S Joelom Embiidom iz Philadelphia 76ersa nije imao problema, a onda je došao red na Jokića. "Nikola Jokik iz Denver Nuggetsa", pročitao je Barkley.

"Koliko dugo ovi ljudi moraju igrati da bi im naučio imena?" upitao ga je tada voditelj. "Ja ga zovem Joker. Embiida zovem Embiid. Giannisa zovem Greek Freak. Nismo ovdje na satu engleskog jezika", odgovorio je Barkley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.