HRVATSKI NOGOMETAŠI

VIDEO Brozović uzeo i nabio loptu. Oko sokolovo: Ovo je bilo za crveni

Foto: Screenshot

INTER je osvojio talijanski kup pobijedivši u finalu Juventus 4:2. Junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je zabio dva gola u produžecima nakon što je utakmica u regularnom vremenu završila 2:2. Kao i Perišić, svih 120 minuta odigrao je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

No mogao je Brozović na terenu ostati puno kraće. Talijansko Oko sokolovo Graziano Cesari u razgovoru za Mediaset rekao je da je Brozović zaslužio dobiti crveni karton u 55. minuti, kad je startao na Dybalu, a onda uzeo i napucao loptu daleko od mjesta prekršaja.

Allegri čestitao sucima

Općenito je suđenje Paola Valerija u fokusu javnosti nakon ove utakmice. Trener Juventusa Massimiliano Allegri imao je nekoliko burnih reakcija i na kraju je isključen. "Netko s Interove klupe je u onoj gužvi mi prišao i udario me. Poludio sam, a sudac je isključio mene", objasnio je Allegri nakon utakmice u kojoj se sukobio s pomoćnim trenerom Intera Massimilianom Farrisom.

Allegri je još čestitao sucu "na dobrom odsuđenom finalu", a mnogi su tu njegovu poruku shvatili ironično budući da je Inter do pobjede stigao iz dva jedanaesterca na koja su u Juventusu žestoko prosvjedovali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.