VIDEO Branič pokušao glavom izbiti loptu. Uslijedio je bizaran autogol u HNL-u

Screenshot: MAXSport

RIJEKA je na gostovanju pobijedila Varaždin 2:0 u 16. kolu SuperSport HNL-a. Momčad trenera Željka Sopića time je došla na 31 bod, dva manje od vodećeg Hajduka. Varaždin je šesti sa 17 bodova pod trenerom Marijom Kovačevićem. Emmanuel Banda doveo je Riječane u vodstvo u prvom poluvremenu, dok je Luka Škaričić u drugom zabio autogol.

Varaždinci su bolje otvorili drugo poluvrijeme, međutim Rijeka je udvostručila vodstvo bizarnim autogolom. Toni Fruk je ubacio u kazneni prostor Varaždina. Škaričić, branič i mladi reprezentativac Hrvatske, bacio se pokušavši izbiti loptu glavom, ali ju je usmjerio u vlastiti gol. Kapetan Igor Postonjski odmah je dotrčao kako bi ga utješio.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Škaričić je prošao Hajdukovu školu nogometa te je igrao za drugu momčad splitskog kluba. Prema podacima Transfermarkta, nije debitirao za prvi sastav u službenoj utakmici. U veljači 2022. stigao je na posudbu u Varaždin, dok je ljetos potpisao ugovor do 2026. Susret s Rijekom bio mu je deveti ove sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.