VIDEO Alaves je hit: Gubili 1:0 pa preokrenuli i zadržali priključak za Barcom

FOTO: EPA

DEPORTIVO ALAVES ove sezone misli ozbiljno. Ekipa Abelarda Fernandeza danas je ponovno zadivila Španjolsku. Ovoga puta priredili su fantastičan preokret na svom terenu protiv Villarreala i tako prišli Barceloni na samo bod zaostatka.

A ništa nakon 45 minuta nije mirisalo na takav ishod i činilo se da će sjajan niz rezultata ekipe iz Vitorije doći kraju. Villarreal je poveo golom Gerarda Morena i držao sve konce u svojim rukama, ali je onda na početku nastavka Jonathan Calleri glavom matirao Asenja i poravnao rezultat.

Pogodak bivšeg napadača Slavena Bilića u West Hamu potpuno je otvorio utakmicu, ali je djelovalo da će remi biti konačan ishod. Ipak, Alaves je bio gladniji pobjede. Točnije, preokret je donio Borja Baston koji je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade sjajno pogodio u šesnaestercu gostiju.

Alaves je upisao treću pobjedu u nizu, ali i treće slavlje u sudačkoj nadoknadi. Slijedi im utakmica s Gironom u Kupu Kralja, pa nešto lakši raspored u La Ligi i utakmice s Eibarom, Huescom i Leganesom.

Prava je to šansa da dodatno zacementiraju svoju visoku poziciju u prvenstvu.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.