Velika trampa Redknappa i O´Neila: Jenas u Villu, Carew u Spurse?

VRLO bi se lako moglo dogoditi da Jermaine Jenas i John Carew iduće sezone zamijene klubove. Prema pisanju engleskih medija, Tottenham i Aston Villa intenzivno razmišljaju o toj opciji.

No, nije samo Villa zainteresirana za usluge veznjaka koji bi prema Redknappu mogao biti prekobrojan kad se crta podvuče na kraju sezone. Navodno se bi ga i Everton vrlo rado vidio u svojim redovima.

Villa je ipak puno izvjesnija opcija pošto menadžer kluba s Villa Parka, Martin O'Neil, 26-godišnjeg veznjaka vidi kao idealnu zamjenu za Garetha Berryja koji će najvjerojatnije napustiti klub tijekom sljedećeg prijelaznog roka.

Redknappu Pavljučenko i(ili) Bent prekobrojni?

Isto tako se vrlo glasno priča je je Redknapp na rubu strpljenja s Romanom Pavljučenkom i Darrenom Bentom, odnosno da bi jedan od njih ili čak obojica mogli postati prekobrojni. Menadžer Spursa zapikirao je Carewa kao moguću zamjenu pa se "swich"  Carrew - Jenas nameće kao logično rješenje.

Carew trenutačno igra u prvoj postavi Aston Ville, no punim povratkom Emila Heskeyja njegova bi minutaža mogla biti puno manja pa je norveški napadač izrazio želju za odlaskom u klub gdje će biti standardan.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.