Vardyju se ne piše dobro: Sucu je gurao prst u lice i urlao "jebena pičko!"

Screenshot: Youtube

NAJBOLJI strijelac Leicestera Jamie Vardy, čiji su golovi i asistencije njegov klub seznacionalno dovele na engleski vrh, mogao bi zbog nedoličnog ponašanja prema sucu Jonu Mossu, koji ga je isključio tijekom utakmice protiv West Hama (2:2) u 34. kolu, propustiti dvije od preostale četiri utakmice.

Leicesteru će izostanak strijelca 22 gola biti ogroman hendikep, jer Tottenham je pobjedom kod Stokea zaostatak za liderom smanjio na pet bodova. Zbog dva žuta kartona definitivno propušta gostovanje kod Swanseaja u idućem kolu, ali velika je vjerojatnost da neće igrati ni iduću utakmicu protiv Manchester Uniteda, jer engleski nogometni savez optužio ga je za nedolično ponašanje.
Nedavno je Diego Costa napravio sličan incident, a FA je napadača Chelseaja kaznio s dvije utakmice suspenzije i 20 tisuća funti. Britanski mediji tvrde kako FA razmišlja čak o tri utakmice suspenzije za Vardyja, što znači da bi se vodeći strijelac engleskog prvenstva vratio u sastav tek u posljednjem kolu pred gostovanje kod Chelseaja.
 
Vardyju je sudac u 56. minuti utakmice protiv West Hama prestrogo dao drugi žuti karton zbog simuliranja prekršaja za penal, ali napadaču teža kazna prijeti zbog onog što je napravio nakon isključenja, kada se bijesan unosio u lice sucu, pred nosom mu nabadao prstom i vikao mu da je "fucking cunt".
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.