Van Damme ušao u kavez s UFC-ovim prvakom pa završio na koljenima i plakao

Screenshot: YouTube

BELGIJSKI glumac Jean-Claude Van Damme se u svojoj karijeri "tukao" s mnogim filmskim neprijateljima i najčešće izlazio kao pobjednik, a može se pohvaliti da je i u privatnom životu došao do impresivne razine vladanja borilačkim vještinama. Ipak, to mu nije bilo dovoljno da u kavezu na pravilan način parira nekadašnjem UFC-ovom prvaku Codyju Garbrandtu.

Van Damme je prije pet godina posjetio teretanu slavnog MMA borca i odlučio sparirati s Garbrandtom, a svemu je prethodio ludi noćni provod u kojem su se sprijateljili. Detalje druženja i sparinga prepričao je nedavno Garbrandt u jednom američkom borilačkom podcastu.

"Moji prijatelji su ga izveli u provod noć prije odlaska u teretanu. Kasnio je, znojio se od alkohola. Prije sparinga rekao mi je da bismo se mogli istegnuti, a onda je krenuo cirkus. Počeo mi je rastezati noge na pogrešnim mjestima, a kapljice njegovog znoja kapale su po meni", rekao je Garbrandt pa otkrio kako je izgledao sparing: 

"Van Damme je preozbiljno shvatio trening. Udario me petom u glavu, pala je točno tako da mi izbije zube. Čuo sam da se slično ponašao i prema drugim borcima. Krenuo sam van iz oktogona, a onda je on pao na koljena i počeo plakati."

Situaciju je prokomentirao i belgijski glumac koji je rekao da je klečanjem tražio oprost zbog nesmotrenog poteza. "U starim japanskim vremenima postojao je običaj da, nakon što povrijedite nekog, kleknete i molite za oprost. Oči su mi se napunile suzama jer sam se bojao da me njegov tim više neće htjeti na treninzima", rekao je Van Damme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.