UZNEMIRUJUĆI VIDEO Najskuplji tinejdžer onesviješten nakon brutalnog sudara s golmanom

Screenshot

KYLIAN MBAPPE drugi se put u deset dana žestoko sudario sa suparničkim golmanom.

Nakon što je u četvrtfinalu Liga kupa kod Amiensa mladog (19) napadača PSG-a sasjekao vratar Regis Gurtner, zbog čega je isključen, slijedio je novi brutalan kontakt s protivničkim čuvarom mreže.

U derbiju 22. kola Ligue 1, PSG je izgubio na gostovanju kod Lyona (1:2), a nakon utakmice se osim o krasnim golovima priča i o nečemu potpuno suprotnom, što je izgledalo baš gadno.

U 36. minuti Mbappe je sprintom krenuo na dubinsko proigravanje kojim je ostao sam pred golmanom i golom Lyona. Ali, Anthony Lopes prihvatio je izazov i krenuo u dvoboj za loptu s brzim napadačem domaćih. Lyonov golman bio je brži, odnio je loptu, ali se pri tome cijelim tijelom zabio Mbappeu u prsa.

S obzirom na to da su obojica bili u punoj brzini, ovakav udarac "raznio" je Mbappea, koji je pao na zemlju i na trenutak izgubio svijest. Srećom, brzo se pribrao. Ali, morao je izaći iz igre, a zamijenio ga je Draxler.

Nakon utakmice PSG-ov liječnik izjavio je da Mbappe nije teže ozlijeđen. Mbappe, koji je ljetos došao u PSG na posudbu iz Monaca uz opciju otkupa za 180 milijuna eura, ovakvim startom mogao je ostati ozbiljno ozlijeđen, ali to se srećom nije dogodilo.

Potvrdio je to i mladi napadač: "Samo se želim javiti da sam dobro. Udarac me šokirao i prestrašio, ali sada je sve u redu. Ništa ne zamjeram Lopesu. Hvala vam svima na porukama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.