KHABIB NURMAGOMEDOV

Upoznajte Usmana Nurmagomedova, mašinu za nokaute ubojitiju i od Khabiba

Screenshot: YouTube

KHABIB NURMAGOMEDOV jedan je od najpoznatijih boraca današnjice, a malo je poznata činjenica da ima mlađeg rođaka Usmana Nurmagomedova koji se također bavi borilačkim vještinama. I odlično mu ide.

Majstor tajlandskog boksa i hrvanja

Naime, 23-godišnji Usman je u dosadašnjoj MMA karijeri pobijedio u svih deset borbi nokautom, a specijalist je za tajlandski boks i hrvanje.

Ima istog trenera kao Khabib, Javiera Mendeza te menadžera Aliju Abdelaziza.

"Bolja verzija Khabiba"

"Usman je borac za kojeg nitko ne zna, a na koga bi se trebala obratiti posebna pažnja. Ima skor 10-0, sve završava i apsolutni je ubojica", tvrdi Abdelaziz.

"Kažem vam, on je zapravo bolja verzija Khabiba. Bolji je od Khabiba. Nokautira protivnike laktovima. Fenomen je. Ima sve. Dobar izgled, upečatljiv je, vrhunski se zna hrvati i majstor je u džiju-džicuu", uvjeren je menadžer braće Nurmagomedov.

Usmana nazivaju mješavinom Izraela Adesanye, Jona Jonesa i Khabiba. U posljednjoj borbi nokautirao je protivnika koljenom nakon samo 40 sekundi.

Sljedeće godine potpisuje za UFC?

Još nije kandidat za UFC, ali Khabib misli da je to samo pitanje vremena.

"Mislim da će potpisati za UFC za godinu dana, krajem 2021. Imamo velike planove s njim", rekao je Khabib. Još jedan njegov rođak je borac, Umar. On je nedavno potpisao za UFC, a poput Khabiba i Usmana također je neporažen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.