Udario protivnika na najvećem portugalskom derbiju i izbjegao kaznu

Foto: Screenshot

U DERBIJU 10. kola portugalskog nogometnog prvenstva Benfica je na gostovanju pobijedila Porto 1:0. Na gostovanje kod aktualnog prvaka došla je kao vodeći sastav lige s tri boda više od Porta, a nakon okršaja na Dragau pobjegla je svom rivalu na +6 bodova.

Porto je bolje ušao u susret, u 15. minuti je imao veliku priliku, no Odysseas Vlachodimos je sjajno obranio udarac Mehdija Taremija. Sve se promijenilo u 27. minuti, kada je Porto ostao s igračem manje nakon isključenja Stephena Eustaquija, koji je u razmaku od tri minute skupio dva žuta kartona, a utakmicu je obilježila i grubost Portovog veznjaka Otavija, koji je u 75. minuti udario Benficinog Goncala Ramosa.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ UDARAC

Pitanje pobjednika riješeno je par minuta prije tog incidenta, kada je Rafa Silva zabio za 1:0. Hrvatski nogometaš Petar Musa zaigrao je za Benficu od 63. minute, a u 80. minuti je imao veliku priliku, no pucao je visoko iznad gola. U posljednjim trenucima susreta Porto je mogao do izjednačenja, ali Gabriel Veron nije najbolje reagirao.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.