Tuku trudne supruge, potežu pištolje u svlačionici i žene vlastite sestrične

Foto: Getty Images / Guliver Image

HRVATSKA reprezentacija ima problema s navijačima, a Turska - s reprezentativcima! Fatih Terim više ne zna kako smiriti svoje igrače. Nakon što se riješio Gokhana Torea, agresivnog igrača Bešiktaša koji je svojedobno potegao pištolj u svlačionici, sad ima problema s Burakom Yilmazom, bivši napadač Galatasaraya, Bešiktaša i Fenerbahčea pretukao je trudnu suprugu. Agresivnog nogometaša više nitko ne želi u reprezentaciji, a turski mediji apeliraju da ga se izbaci iz momčadi za Europsko prvenstvo.

Turski izbornik mogao bi ostati bez jednog od najboljih napadača samo devet dana uoči ključnog dvoboja protiv Hrvatske. Supruga Istem prijavila ga je zbog obiteljskog nasilja, a nakon samo dvije godine zatražila je razvod braka.

Yilmaz se već potukao s kolegom iz reprezentacije


 No to je samo jedan djelić Terimovih problema. Sukobi unutar reprezentacije nisu mu nepoznanica. Manje više svi započinju zbog podijele unutar glavnog grada Istanbula, na navijače Galatasaraya, Bešiktaša i Fenera. Mnoge reprezentativne kolege u jednom trenutku svojih karijera zakačili su se međusobno. Primjerice, Yilmaz se do krvi zakačio s kolegom iz nacionalne momčadi Volkanom Senom, a agresivno ponašanje sad ga je koštalo braka.

Sahin je oženjen za vlastitu sestričnu

Takvih problema nema Nuri Sahin, on je sretno oženjen - za vlastitu sestričnu! No ljubavni problemi glavni su uzrok svađama u turskoj reprezentaciji. Zbog njih je iz reprezentacije izletio Gokhan Tore, nakon što je saznao da je najbolji prijatelj Omera Topraka u vezi s njegovom bivšom djevojkom, ušetao je u svlačionicu i prislonio pištolj na čelo turskom braniču, te zaprijetio Hakanu Calhanoglu. Toprak nakon tog incidenta više nikad nije zaigrao za reprezentaciju.

Tore dobio metak u noćnom klubu


Tore je i sam bio žrtva propucavanja, u noćnom klubu 2014. godine dobio je metak u rame, no nije jedini koji je prevario smrt - uspjelo je to i Mehmetu Topalu u čiji automobil je nepoznati napadač ispalio nekoliko metaka. Od sigurne smrti spasilo ga je neprobojno staklo, koje mu je spasilo život i lani kad je skupina navijača zapucala na Fenerbahčeov autobus u kojem je bio i Topal.

Ako se Anti Čačiću njegove brige u obrani čine kao kraj svijeta, ne treba očajavati, Terim ima puno ozbiljnijih problema od njega...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.