NBA

Trenera Toronta napadaju da je prljavim trikom prevario protivnika u završnici drame

Screenshot: Twitter

TORONTO se noćas spasio od ispadanja 125:122 pobjedom u šestoj utakmici protiv Bostona do koje je stigao nakon dva produžetka te je izjednačio seriju na 3-3.

U utakmici s dva produžetka teško je kazati da je neki detalj odlučio pobjednika, ali ono što se dogodilo 45 sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice podiglo je puno prašine u NBA ligi.

Naime, Boston je nadoknadio minus od pet poena razlike i imao je napad za preokret. Najbolji igrač Bostona Jason Tatum imao je loptu u posjedu, a u samom kutu terena, odnosno koji centimetar izvan linije, na nogama je stajao trener Toronta Nick Nurse. Nurse je nosio zelenkastu majicu i gestikulirao rukama, kao da traži loptu. Tatuma je to zbunilo i bacio je loptu točno u smjeru gdje je stajao Nurse.

Brojni NBA analitičari taj su potez proglasili prljavim i prevarom, a neki traže da se Nurse čak i suspendira.

Da je nekim slučajem Boston zabio iz tog napada, vjerojatno bi zaključio seriju i s 4-2 otišao u finale Istoka. Ovako će se igrati sedma utakmica.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.