Trenera Miamija pitali o Jokićevoj košarci. Odgovor je postao hit

Foto: Screenshot (Twitter)

MIAMI HEAT iznenadio je Denver Nuggetse 111:108 i nanio im prvi domaći poraz u ovogodišnjem doigravanju te izjednačio seriju finala NBA lige na 1:1. Momčad koja je u play-off ušla kroz play-in kao osmi nositelj došla je na tri pobjede od NBA naslova.

Nikola Jokić je ovaj put ostao bez triple-doublea, na samo četiri asistencije, uz 41 poen iz 11 skokova. Miami ga je često branio tako da ga je pokušavao u startu držati dalje od visokog posta s kojeg kreira za suigrače i fokusirao se na to da njima maksimalno oteža život, što se pokazalo pobjedničkom taktikom.

"Jokić je nevjerojatan"

Nakon utakmice ESPN-ova novinarka Ramona Shelbourne pitala je Miamijevog trenera Erika Spoelstru pokušavaju li momčadi koje igraju protiv Jokića dozvoliti mu da poentira ili da razigrava suigrače, odnosno pokušavaju li kontrolirati njegov učinak na terenu. "To je smiješno. To tvrdi netko tko ne zna puno o košarci. On je nevjerojatan igrač. Dvije godine zaredom bio je najbolji igrač na svijetu."

"Imaju puno akcija iz kojih te mogu ugroziti. Moramo se fokusirati na ono što radimo. Pokušavamo raditi stvari na teži način. Jokić zahtijeva od vas da morate stvari raditi tako. Ima naše puno poštovanje", rekao je Spoelstra i nakon toga napustio presicu. Njegov odgovor odmah je postao viralan na društvenim mrežama, a na jednom Twitter računu pogledan je preko dva milijuna puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.