OSIJEK - KIZILŽAR 0:2

Trener Kizilžara: Hvala Osijeku na gostoprimstvu. Ima dobar tim, no nije nas probio

Foto: Facebook (qyzyljar)

TRENER Kizilžara Ali Alijev bio je vrlo ponosan na svoju momčad nakon jedne od najvećih pobjeda u klupskoj povijesti. Ove sezone je klub iz Petropavlovska, grada s krajnjeg sjevera Kazahstana, prvi put zaigrao u Europi, a na Gradskom vrtu došao je i do prve pobjede.

"Prije svega želim zahvaliti gradu Osijeku na gostoprimstvu. Svi su bili vrlo gostoljubivi tijekom dva-tri dana koliko smo ovdje. Hvala stadionu, hvala navijačima koji su danas bili prijateljski nastrojeni prema nama", započeo je Alijev pa nastavio euforično:

"Kazahstan bi trebao biti ponosan na regiju Sjevernog Kazahstana, ove momke koji su danas ušli u povijest. Zadržali smo disciplinu, plan igre, bili smo dobro organizirani i čekali svoju priliku. Zahvaljujem dečkima na strpljenju. Osječka momčad je vrlo dobra, ali nažalost po njih, teško je bilo razbiti našu obranu. Treba naglasiti posvećenost naših momaka. Čekali smo svoj trenutak i uspjeli."

"Ovo je pobjeda za cijeli Kazahstan"

"Momci u početnoj postavi i oni koji su ih zamijenili jasno su odradili svoje uloge na terenu, što nas je dovelo do uspjeha. Hvala svima. Hvala svim navijačima koji su vjerovali u naš tim, hvala onima koji vole i podržavaju tim bez obzira na ishod. Čestitam cijeloj regiji, našem vlasniku, vodstvu kluba. Zaslužili su ovaj rezultat. Ovo je pobjeda za cijeli Kazahstan", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.